Nouzové situace můžete jednoduše řešit

5. října 2018

Dostali jste se do nouzové situace a nevíte co si počít? Společnost Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. nabízí svým smluvním zákazníkům zdarma službu pro řešení nouzových situací

spojených s únikem vody.

Nabízená Asistenční služba zahrnuje odborné práce na odstranění nouzové situace spojené s únikem vody za vodoměrem a částečnou refundaci úniku vody. To vše přímo u Vás doma.

Pokud máte platnou smlouvu na dodávku vody z veřejného vodovodu uzavřenou se společností SčVK, můžete v případě nouzové situace využít asistenční služby na telefonním čísle 212 812 212. To je číslo dispečinku společnosti United Assistance. Zde nahlásíte jméno, příjmení, telefonní číslo, číslo a adresu odběrného místa pro možnost identifikace a upřesníte podrobnosti vzniklé nouzové situace.

„Upřesnění vzniklé situace je velmi důležité. Na základě informací od zákazníka posílá dispečer odborníka na opravu,“ vysvětluje mluvčí společnosti SčVK Iveta Kardianová.

Máte nárok na poskytnutí tří asistenčních zásahů zdarma v rámci jednoho odběrného místa za jeden kalendářní rok. Na refundaci Vám vzniká nárok v případě úniku vody větším než 10 m³. Maximální limit pro refundaci úniku vody je stanoven na 15 000 Kč.

Za první pololetí letošního roku tuto službu využilo 115 zákazníků SčVK a 15 jich obdrželo refundaci úniku vody.